Hopp til hovedinnholdet

Gutt 13. Sliter med å onanere fordi at penisen min lager en sånn knirke lyd, hva kan dette komme av ...og jeg er jomfru hvis det kan hjelpe....

Gutt 13 år
 

Spørsmål
hei jeg er en gutt på 13 år, og jeg sliter med å onanere fordi at penisen min lager en sånn knirke lyd, hva kan dette komme av ...og jeg er jomfru hvis det kan hjelpe....trenger svar fort
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Vi trenger nok litt mer informasjon hvis vi skal kunne gi deg et godt svar på dette. Hvor eksakt er det at det knirker? Kommer lyden f.eks. når du trekker forhuden frem og tilbake over penishodet?
Det er i hvert fall helt naturlig at det kan komme litt lyd når forhud og penishodet beveger seg mot hverandre. Kanskje det kan hjelpe om du fukter godt med litt spytt, slik at friksjonen blir indre?
Hvorfor opplever du denne lyden som et problem når du onanerer?

Hvis du opplever noe ubehag knyttet til dette har du kanskje litt trang forhud. Se i så fall på artikkelen som er linket under dette svaret.

Hvis ikke noe av dette gav svar på det du lurte på, så send gjerne inn på nytt, med litt flere detaljer, så kan vi forsøke å hjelpe deg mer.

Med vennlig hilsen SUSS.no, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 hver eneste dag mellom 15 og 20, eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Kontakt med SUSS.no er, som med ung.no, anonym.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om dine klagemuligheter?

Hvem kan du klage til dersom du vil klage på en vare eller en tjeneste, og butikken ikke vil gjøre noe?