Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg er en jente på 15, jeg har aldri runket noen før og er veldig kåt på det.

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei jeger en jetne på 15, jeg har aldri runket noen før og er veldig kåt på det. men hva gjør ehg får å få gutter kåte og ville at jeg skal gjøre det, guttevennene mine kødder m det hele tiden hva kan jeg gjøre for at faktsik skal skje.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 15 år

Takk for spørsmål. 

Det er vanskelig å gi en "oppskrift" på hvordan du kan runke en gutt fordi det varierer hos gutter hva de synes er godt. 
De fleste gutter onanerer ved å trekke forhuden frem og tilbake over penishodet. Penishodet er mest følsomt og rytmisk berøring av penishodet gir lettest orgasme hos de fleste.
Hva som gjør at en blir kåt varierer veldig fra person til person, men alle har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Det er derfor lettere å gjøre en annen person kåt hvis du er oppmerksom, lydhør og blir kjent med personens "innside" altså personlighet.

Mitt råd til deg er å ha et avslappet forhold til dette og vente til du blir bedre kjent med og interessert i en gutt. Hvis dere får "god kjemi" blir det mye lettere å bli kåt på hverandre. Jeg synes ikke du skal la deg overtale til å gjøre noe seksuelt med gutter bare fordi de synes det er spennende og kanskje lurer deg til det. Du skal kun gjøre det fordi du selv vil og har lyst!

Jeg har lagt ved flere artikler - jeg anbefaler deg å lese dem. Der vil du få gode tips og råd.

Lykke til

Med vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Erogene soner

Tegning av gutt og jente i undertøy (colourbox.com)

Mange snakker om - og det står skrevet mye om erogene soner. Men mange vet ikke hva erogene soner egentlig er, eller hvor de befinner seg. Vet du hva erogene soner er?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex