Hopp til hovedinnholdet

Jeg har tenkt å binde min mor til senga og kile henne under føttene i noen minutter. Hva synes dere?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg kom til Norge fra sri lanka som 3 år med min mor som er 43 nå. Da jeg begyntepå skole og fikk en bestevenn ble han mye hjemme hos meg og også nå. Vi er sjærester. En måne siden jeg merker han ser på min mors føtter hele tiden når hun barfot. han stønner og gnir seg i skrittet. Jeg spurte han hva det var og han gråter og ber om unnskyld og sier når han ser min mors føtter han bli opphisset og vil kysse og suge tærene og slikke henne under føttene fordi de er så pene og små. Han spurte henne om hun ville la ham gjøre det, og hun svarte ja for hun hadde merket det på han og var nysgjerrig på hvordan det føltes og ville se hvor opphisset han ble. Han fikk utløsning og min mor likte det. Så nå suger han hennes tær hver kveld og glemmer meg. Jeg vet at hun er veldig kilen under føttene og har tenkt å binde henne til senga og kile henne under føttene i noen minutter. Kanskje det hjelper? Hva synes dere?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det å like spesielle ting i forbindelse med sex, kalles for fetisjisme.

Seksuell fetisjisme kan forklares med at konkrete gjenstander, handlinger eller ideer blir tillagt en seksuell verdi. Hva dette konkrete er, varierer mye, og kan for eksempel være spesielle klær, fottøy, gummi, lær, fjær, eller som du - tenne på føtter/kile noen under føttene. Hos noen er fetisjen eller fetisjene helt nødvendige for at de skal føle lyst, tenne seksuelt eller oppnå seksuell tilfredsstillelse, mens andre benytter fetisjen til å oppnå en større seksuell nytelse. Fotfetisj er en av de mest vanlig fetisjene vi kjenner til. 

Du spør om det er en god ide å binde din mor til senga og kile henne under føttene. det er forståelig at du ikke liker at din kjæreste og din mor har dette spesielle forholdet, og det er også et spørsmål om det er lovlig. Men det er uansett neppe måten å stoppe dette på. 

Derimot vil det være en ide at du snakker med din kjæreste og din mor, og forteller hvordan dette er for deg. Du må gjerne fortsette å fantasere om det - det er ikke ulovlig, men dette er neppe måten å hjelpe deg selv på i virkeligheten. 

Håper dette er til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex