Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å like å sprute på kjæresten sin?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg liker å runke kjæresten min som en del av kosen. Avogtil er vi i undertøyet avogtil klær på med penis ut av sprekken. Jeg varierer bevegelsene. Avogtil bare stryker jeg han rundt penisen også. Han liker at vi holder på lenge og rolig for da blir det ekstra godt når han kommer. Alltid når vi blir enige om at han skal komme er han nøye med at penisen er i riktig posisjon, det vil si nærmt ansiktet mitt slik at når utløsningen kommer så spruter det utover ansiktet mitt. Eller av og til så sier han at jeg skal presse puppene mine sammen og opp så spruter han på dem, eller hvis det har gått lenge siden sist, spruter han først i ansiktet og så en gang utover hver pupp. Jeg spurte han om det og da sa han at det var hans måte å vise takknemlighet på, ved å vise hvor godt jeg gjorde det for han med å sprute så mye på meg som mulig. Og at puppene og ansiktet var det han likte best på meg. Når han sa det ble jeg veldig glad, men er det normalt å like å sprute så mye på kjæresten sin som han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Så fint at du og kjæresten din har et godt sexliv, og har en god kommunikasjon med hverandre. På den måten ønsker begge den andre alt godt, og hva en liker aller best.

Det er ikke uvanlig at både jenta og gutten synes det er spesielt deilig å få sæd i ansiktet og brystene. Jeg har ingen forskning som kan gi deg noe tall, men dette er ganske vanlig for noen i et samleie.

Fortsett med utforskningen av deres seksualliv.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster og sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex