Hopp til hovedinnholdet

En gutt i klassen har sugd en annen gutt, er det rart at jeg også vil det?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei en venn av meg i klassen som er gutt har hatt sex og sugd penis med en annen gutt i klassen han sa det til meg. jeg føler ikke at det er noet gal det er bare litt rart.er det rart jeg vil gjøre det same?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13!

Takk for spørsmål.

Når en er i puberteten, er det ikke uvanlig at en kan kjenne seg kåt stort sett hele tiden og ha lyst til å prøve ut å ha sex med noen. Kjenner en noen som har hatt sex, kan en få ekstra lyst til selv å prøve ut å ha sex.

Det er derfor ikke noe rart at du lurer på om du også har lyst på å prøve ut dette. Men, det betyr ikke at du skal prøve det ut eller at det er riktig for deg. Kjenner du det er noe du har lyst til å prøve og en annen gutt på din alder også har lyst, så er det ok. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex