Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på dirtysnapping. 

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Har dirtysnappet et par ganger med jenter og begynner å bli stresset pga metoo kampanjen. Er 18 og har spurt en del om de vil dirtysnappe med meg. Men bare spurt de over 16. Vet dette kvalifiserer til barneporno men hva om de ville at vi skulle sende bilder? Sender ikke mange bilder. Men jeg angrer fælt. Jeg vil ikke bli anmeldt og er redd rett og slett. Er noen måneder siden jeg dirtysnappet sist med noen. Bør jeg gå rundt å grue meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Takk for din henvendelse til oss.

 

Du spør om du bør gå rundt å grue deg for å bli anmeldt for å ha sendt nakenbilder av deg selv og mottatt nakenbilder, det er litt vanskelig for oss å svare på. Men vi kan fortelle at  det er viktig å vite at Snapchat og lignende tjenester ofte eier eller har tilgang til bildene du sender eller legger ut. Dette har du samtykket til da du lastet ned og begynte å bruke appen. Hvor lenge det lagres og hvor ofte de gjør det er uvisst, men bildene blir liggende lagret og blir ikke bare borte etter du har sendt dem. Det er dessverre også svært vanskelig å fjerne noe fra internett når det først er ute. Om du skulle være så uheldig å oppleve at det spres nakenbilder av deg på nettet kan du kontakte slettmeg.no for å få hjelp og veiledning med hva du kan gjøre for å fjerne bildene.

 

Du forteller også at du angrer nå i etterkant, da tenker vi at det kan være en ide å stoppe med dirtysnapping. Dette for at du skal få det bedre med deg selv, da du selv også ser at dette skaper bekymringer for deg.

 

Dersom du har lyst til å ringe noen for å snakke, kan du ta kontakt med Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon: 800 57 000, nettadressen er: www.incest80057000.no.

 

Håper med dette at vi kunne være til hjelp, og ønsker deg masse lykke til!

Legger til slutt ved et par linker som kan være fine å lese:

 

www.ung.no/IKKEGREIT/Bildespredning-/1518_Er_du_naken_for_ukjente_på_nettet.html

www.ung.no/IKKEGREIT/Bildespredning-/1956_Regler_for_bruk_av_bilder_på_internett.html

 Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex