Hopp til hovedinnholdet

Er det ok å ha sex med mora til kompisen min?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har en kompis. Han har en mor som er singel. Hun er drit fin og ganske deilig for å være helt ærlig. Hun har spurt og tilbudt meg i å ha sex med henne flere ganger. Hun er rundt 30-40 år. Jeg har en liten ting for eldre damer. Og jeg har fantasert om å ha sex henne tidligere. Men jeg er litt usikker siden dette liksom er moren til kompisen min... Lurte på hva dere syns om dette? Og om jeg burde/ikke burde gjøre dette? Takker for svar :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17!

Takk for spørsmål.

I spørsmålet ditt, lurer du om det er ok å ha sex med moren til en kompis av deg. Rent lovmessig, er det ingenting i veien for at en på 17 har sex med en som er 30-40. 

Det som kan gjøre det ugreitt for deg, er at det er moren til en kompis av deg. Du synes kanskje ikke det er noe problem, men mest sannsynlig vil han ikke like det. Du må derfor vurdere om det er verdt å miste vennskapet ditt med kompisen din hvis du velger å ha sex med moren hans. Kanskje kan du forestille deg hvor vanskelig det ville være for deg om det var motsatt. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vært forelska i treneren eller en lærer?

...og hvordan taklet du det? Del dine erfaringer og tips med andre i kommentarfeltet.

Gå til vote

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex