Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få kjæresten min til ikke å være så sjenert?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei;jeg har ikke hatt sex med noen før.Men en veldig fin jente som er eldre enn meg har invitert meg til seg noen ganger.Hun er mer erfaren,jeg skjønte at hun ble veldig kåt men fryktelig sjenert og flau av det.Hvorfor,?hva kan jeg si for å hjelpe henne?Andre gangen koste vi litt og jeg kunne merke hun ble veldig våt.To siste gangene har hun spurt om vi kan ha sex.Problemet er at min penis er veldig tykk(17-18cm bak penishodet)og også litt lenger enn gj.snitt men det ser veldig ut som hun liker det.Hun visste det.Men når jeg skal inn i henne kommer jeg bare litt inn,hun ber meg være forsiktig,og jeg gjør ingen bevegelser men bare litt mer enn penishodet er inne.Jeg tror hun får orgasmen,kanskje flere hvis jenter kan det?Hun strammer iallefall masse og får skjelvinger.Jeg får ikke det og får bare slapp.Hun sier hun er litt redd for at skjeden skal bli utvidet?Jeg synes det er dumt for det virker veldig som hun egentlig vil jeg skal komme mer i henne.Hva kan jeg gjøre? Takk for fin side

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18!

Takk for spørsmål.

Selv om en har hatt sex med andre før, trenger ikke det å bety at en føler seg selvsikker og erfaren når en skal ha sex med en annen. En kan likevel kjenne på prestasjonsangst og lure på om den andre liker en, om kroppen ser bra nok ut og om en gjør en god nok jobb i senga. For noen hjelper det at en snakker sammen på forhånd og finner ut hva en liker og ikke liker. Det kan gjør at en slapper mere av og ikke føler seg så sjenert. 

Slik du beskriver hvordan hun og kroppen hennes reagerer når dere har samleier, så kan det virker som om hun får orgasmer. Det enkleste er likevel å spørre henne om hun liker det og hva det er som skjer i kroppen hennes. 

En skjede er svært elastisk, tenk på at de fleste barn blir født gjennom skjeden og at et barn er betydelig mye større enn en penis. Det betyr at om en får den stimuleringen en trenger for å slappe av og nyte sex, så vil det være mulig å ta imot penis av ulike størrelser. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex