Hopp til hovedinnholdet

Jeg holder på med en gutt. Eller.. Vi er venner men har kommet oss et steg lengre i forholdet. Vi legger oss i lag, stryker hverandre osv. Men vi er begge to ikke særlig sex-personer. Vi er begge enige om at det er alt for tidlig for det. Men veldig ofte når vi ligger tett inntil hverandre kjenner jeg noe som beveger seg nedentil på han. Jeg lurer veldig på hva, hvorfor og hvordan, og hva vil det si!?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har et litt rart spørsmål, men det er noe jeg lurer på og gjerne skulle ha fått svar på! Jeg holder på med en gutt. Eller.. Vi er venner men har kommet oss et steg lengre i forholdet. Vi legger oss i lag, stryker hverandre osv. Men vi er begge to ikke særlig sex-personer. Vi er begge enige om at det er alt for tidlig for det. Men veldig ofte når vi ligger tett inntil hverandre kjenner jeg noe som beveger seg nedentil på han. Jeg lurer veldig på hva, hvorfor og hvordan, og hva vil det si!? . Håper på forklaring!! Helsing ei tenneåringsjente som ikke kan noe om sånt!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er fint å se at dere tar skrittene i forholdet gradvis og at dere begge to kjenner på at dere ikke er klare for å ha sex ennå.  Og det er fint å bare kunne ligge tett inntil, stryke og kose med hverandre.
Når dere ligger slik tett sammen, kjenner du noe som beveger seg i hans underliv. Selv om dere bare ligger nærme hverandre og ikke  skal ha sex, blir han nok kåt og opphisset av å ha deg så nærme og det gjør at hans penis blir erigert (stiv) Og det er nok dette du kjenner som beveger seg. Det betyr rett og slett at han blir seksuelt opphisset når dere koser med hverandre og det er nekt naturlig. Det er også det sammen som skjer med deg om du kjenner litt kribling i kroppen og underlivet.  Jeg legger ved en artikkel det kan være nyttig å lese for deg.

God jul til deg!

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex