Hopp til hovedinnholdet

Forskjellige spørsmål om sex

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt som har hatt sex med nesten alle jeg kan komme på. Har hatt seg med en jente i klassa og vi brukte ikke kondom siden vi ble spurt av noen folk om vi kunne ha sex i skolegården da skulle vi få 500 kr på deling og begge likte sex men har alltid brukt kondom. For det første så alle at jeg hadde liten penis og de så at jeg hadde sex og etterhvert kom det flere elever og begynte gutter med gutter og jenter med jenter og gutter med jenter. Nå blir jeg hele tiden spurt om å ha sex viss ikke blir jeg banka så jeg må jo si ja. Har prøvd å gå til læreren/rektor med de Tokk meg bare inn på et rom og begynte å ta på meg så tente jeg på det og begynte å suge læreren og så bare HiOA det seg opp. Og ikke si sånn snakk med foreldra har prøvd til og med legen og alt det der

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13 år.

Takk for spørsmål.

Du skriver at du har hatt sex med mange og at du også har hatt sex i skolegården, gruppesex og i tillegg at du har blitt truet til sex. Du forteller også noe om sex med lærere/rektor.

Jeg tenker at hvis noe av dette, eller alt dette har skjedd, så er det nettopp det du skriver om foreldre/lege som er det som må skje nå. Disse hendelsene er så alvorlige at foreldrene dine, politiet og skolen må involveres. Det er det eneste jeg kan råde deg til i dette tilfellet.

Fortell til foreldrene dine, helsesøster/helsestasjon for ungdom/sosiallærer/miljøterapeut på skolen din om hva som har skjedd. Politiet må informeres og dette må anmeldes. 

I tillegg må du undersøke om du kan ha blitt smittet med en eller flere seksuelt overførbare sykdommer, fordi du har hatt sex uten kondom. 

Håper du får den hjelpen du trenger. Bare skriv igjen om du ønsker det, og jeg håper veldig at det ordner seg til det beste for deg. 

Ønsker deg en riktig god jul.

Vennlig hilsen Helsesøster Frøydis i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex