Hopp til hovedinnholdet

Full og sex med en på 15. Har følelser for henne, men hun vil ikke.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei! Når jeg var full hadde jeg sex med en 15 åring (snart 16). Problemet er at jeg fikk raskt følelser etter vi hadde sex, men hun sier det ikke kan bli noe mer pga hun er forelsket i en annen.Hva skal jeg gjøre? Og er det uvanlig at gutter får følelser etter man har hatt sex 2 ganger?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Å få følelser for et annet menneske kan oppstå i de merkeligste settinger. Å få følelser for den en har hatt sex med forekommer. Ærligheten i det hun forteller skal du ta som et tegn på at hun vet hva hun vil og tør å stå for det. Det som er viktig er at du respekterer hennes valg og er forsiktig med hva du forteller til andre. Ønsker du at dere skal være sammen eller venner er det av stor betydning at du respekterer det hun har fortalt , og holder det for deg selv.
Det er bare tiden som vil vise hva som vil skje videre.  
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex