Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å klore seg selv inne i fitta?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har kost med meg selv lenge, men jeg har lyst til å ta det et hakk lenger med å fingre. Men for det første er jeg redd for å klore meg selv inne i fitta, siden jeg har lange negler. Og for det andre har jeg ikke lyst til å lukte så mye på hendene etterpå, og jeg vil liksom ha noe mellom fingrene og fitta når jeg gjør det. Så da lurer jeg på to ting; 1. Er det mulig å klore seg selv inne i fitta? Og hvis ja, hva kan jeg gjøre for å ungå det, utenom å klippe neglene? 2. Kan jeg bruke engangs-plastik/gummihansker når jeg fingrer? Eventuelt hva annet kan jeg bruke? Mvh kåt jente❤

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det er absolutt mulig å klore seg inne i skjeden om man har lange negler. Den beste måten å unngå det på, er jo å klippe neglene. Vil du ikke det, så er det å trekke noe utenpå fingrene en løsning.

Det kan for eksempel være en plasthanske eller et kondom. Eller du kan gå for en dildo eller en dildolignende gjenstand (talglys, agurk, banan, pølse, skaftet på en sminkekost, tannbørste e.l.) som kan erstatte fingrene. Bruk fantasien, de fleste har mange ting i hjemmet sitt som kan være en erstatning for dildo. Det viktigste er at det ikke har skarpe kanter som kan "klore" deg (gi rifter) inne i skjeden. 

Håper dette er til hjelp. 

Lykke til.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex