Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke orgasme sammen med kjæresten min, hva gjør jeg?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Når kjæresten min fingrer meg eller slikker meg kommer jeg aldri.. Han har aldri klart å gi meg en orgasme før, selvom jeg forteller hva jeg liker og hva jeg synes er godt. Jeg nyter selvfølgelig det han gjør, men jeg kommer aldri.. Hva kan dette komme av? Jeg kommer hver gang når jeg fingrer selv

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 19!

Takk for spørsmål.

Så flott at du får orgasmer når du onanerer alene, det betyr at du også kan få orgasme sammen med en partner.

Det er ikke uvanlig at en ikke får orgasme sammen med en partner, men alene. Når en er alene, slapper en av og tenker ikke på at en annen ser på en. Det er også lettere å gi seg hen og bare nyte i tillegg til at du vet akkurat hva som skal til for at du får orgasmer. 

For å få orgasmer er det fint å fortelle den en skal ha sex med med hva som skal til for at du får orgasmer. Ingen kan vite hva den andre liker og derfor er det fint å fortelle.

Det kan også være lurt av deg å variere i måten å onanere på. Da vil det være lettere å kjenne igjen stimuleringer du får av en annen. 

Og; klarer du å slappe av, nyte at noen blir kåt på og vil ha sex med deg og gi deg hen til nytelsen, så vil orgasmene komme.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex