Hopp til hovedinnholdet

Han vil ikke være sammen med med siden jeg har hatt sex, hva gjør jeg?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et lite problem. Jeg mistet jomfrudommen min da jeg var 16 og det angrer jeg ikke på. Det var koselig og med en bra gutt, men et halvt år senere da vi har begynt på vgs så hadde jeg sex med en i klassen på en klassefest. Etter jul hadde jeg sex med en annen gutt igjen, og dette var også på fest. Alle de tre vet veldig mange om, og jeg har flere ganger fått høre at jeg er hore. Jeg vet at det ikke var smart, og angret på en måte litt etterpå, men tenkte at jeg må stå for mine egene valg så har ikke brydd meg så mye om at folk ser rart på meg. Nå har jeg møtt en sykt koselig gutt som jeg også hadde sex med, men føler det var annerledes siden han overnattet og det skjedde etter festen. Problemet er at jeg vil gjerne bli noen mer med han, men han vil ikke det siden jeg har hatt sex med 3 andre på under et år. Jeg har prøvd å fortelle han at de andre var på fest og at det ikke betydde noen for meg osv, men tror han også ser på meg som litt løs, men er ikke det. What to do?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 17!

Takk for spørsmål.

Det du forteller om i spørsmålet ditt, er noe mange jenter opplever. De har sex etter eget ønske, koser seg med det, men blir i ettertid kalt løse eller horer selv om de ikke gjør noe annet enn det gutter gjør.

I spørsmålet ditt, forteller du at du har møtt en gutt som du liker og som du kan tenke deg at det skjer mere mellom dere enn sex. Han sier nei til det, siden du har hatt sex med andre. Han har mest sannsynlig også hatt sex med flere.

Skal et forhold fungere og utvikle seg, er det viktig å både kunne snakke sammen og respektere hverandre. Slik du beskriver han, kan det virke som om du ikke får den respekten du fortjener av han. Selv om dere er på samme alder og har lik seksuell erfaring, mener han du ikke er bra nok til å være sammen med. Et slikt utgangspunkt for å være kjærester vil ikke være noe bra for noen av dere.

Dette var kanskje ikke svaret du ville ha, men det vil være bedre for deg å være alene til du treffer en som ikke har problem med at du har lik seksuell erfaring som han og som respekterer deg uansett. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik oppnår du respekt

Gutt med armene i kors (colourbox.com)

Du skal ha respekt for andre, men du skal også bli respektert! Finn ut hvordan du oppnår respekt, og få tips om hvordan du kan vise andre mer respekt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex