Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer heller ikke få orgasme når jeg stimulerer klitoris, men jeg har ikke prøvd så lenge av gangen heller. Hvordan kan jeg klare dette

Jente 16 år
 

Spørsmål
Hei. Jeg er en jente på 15, og han er kjæreste på samme alder. Vi har hatt sex mange,mange ganger menn jeg har aldri fått orgasme. Hvor ofte er det vanlig at jenter på min alder får vaginal orgasme? Jeg føler meg litt uvanlig som aldri får det... Og siden G-punktet sitter rett innenfor skjedeåpningen, er det ikke da litt vanskelig at gutten skal kunne klare å støte til man får orgasme? Jeg klarer heller ikke få orgasme når jeg stimulerer klitoris, men jeg har ikke prøvd så lenge av gangen heller. Hvordan kan jeg klare dette for å øve meg? Tusen takk, elsker denne siden.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke unormalt at du ikke har opplevd orgasme. Det er som du er inne på, fint å kjenne kroppen sin godt, for å kunne ha det godt sammen med en partner. Det er derfor fint i rolige rammer å onanere ved å bruke fingrene. Prøv å tenk på hva som gjør deg kåt og slipp fantasien løs. Når du vet hva som er godt for deg kan du fortelle det til kjæresten din.

Du skriver at du har hatt sex mange ganger, men har du hatt lyst hver gang. Det er viktig at du er kåt og har lyst på sex. Husk det er lov å si nei, selv om man er i et forhold. Hvis du skal ha det godt må du være kåt og våt. Er du tørr i skjeden vil det kunne være vondt. Det er vanlig at mange jenter må stimulere klitoris for å få orgasme. Har du prøvd å ta på klitoris under samleie. Bruk tiden til å bli kjent med kroppen din, så får du det bedre sammen med kjæresten. Lykke til

Når du skriver at dere har ofte sex regner jeg med at dere bruker prevensjon. Har du behov for veiledning eller råd om prevensjon kan du gå på helsestasjon for ungdom. Du finner adresse på www.unghelse.no. Legger ved ett par artikler under svaret du kan se på.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Par i senga (colourbox.com)

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene


Quiz: Den store vennskapsquizen. Er du en god venn?

Hva betyr det å være "friends with benefits?"