Hopp til hovedinnholdet

Jeg får boner når jeg er med dama hele tiden!

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Er en gutt på snart 21 år. Jeg får boner når jeg er med dama hele tiden! Vi har vært sammen i over 2 år og det har vært sånn hele tiden. Jeg får boner kun av henne men problemet er at jeg får det cirka hundre ganger daglig. Og kommer ofte også om natten. Dette er selvom vi ikke gjør noe seksuelt. Kan få boner kun av å se på henne. Jeg får aldri boner når vi ikke er sammen da er det som om penisen sover og så fort jeg ser henne våkner den opp. Jeg er alltid klar for å ha sex på en måte når vi er sammen fordi jeg får boner 24/7. Så har aldri hatt noe problem med å få den opp. Dette kan jo være litt slitsomt for dama til tider. Særlig når hun er den eneste personen som gjør meg kåt og jeg ikke klarer å ta hånd om det på eget vis. Siden jeg har boner så ofte og vi ikke kan ha sex hver gang jeg blir kåt så kommer jeg også veldig fort når vi først har det. Er dette normalt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 20 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Så fint at du tenner så på kjæresten din. 
Det er viktig at du ikke presser kjæresten til sex. Spør henne om hun virkelig vil.
Det er vanlig at man raskt får orgasme når man er så kåt. 
For å hjelpe deg selv, og henne, er det viktig at du øver deg på å onanere til orgasme/sædavgang når du er alene. Det er vanlig at man onanerer selv om man er i et forhold. Du kan øve opp seksuelle fantasier om kjæresten din som gjør at du blir tent og at du onanerer til orgasme alene.
Det du tenner på, seksuelle fantasier om henne, kobles gjennom nervesystemet til kjønnet slik at du blir kåt. Ingen har noe med hva du tenker på, fantaserer om, når du onanerer. Du kan lage "historier" om henne som du finner seksuelt opphissende. Disse historiene kan du utvikle, og legger til nye elementer, vinklinger som utvider den seksuelle tenningen. Det er bare din egen fantasi som setter grenser for hva du kan dikte/drømme om/tenke på. Her kan du øve for deg selv.
Det er ikke sikkert du klarer det første gang du prøver, men med øvelse vil du kunne utvikle slike fantasier. Prøv å se for deg henne slik hun er når dere har sex. Dette alene kan være nok til at du kan onanere til orgasme/sædavgang. 
Etterhvert som du blir god på dette og får trening på det, vil det bli lettere å være rundt henne ute at du hele tiden blir så tent. Da vil du også kunne vare lengre når dere har sex sammen. Da kan du også onanere til orgasme/sædavgang rett før dere skal møtes, noe som kan gjøre at du varer lengre når dere har sex. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex