Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slikke en jente som ikke/aldri blir kåt?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, Hvordan kan jeg slikke en jente som ikke/ aldri blir kåt? Hun sier hun syntes det er godt å ha sex..og at hun vil ha sex men ikke blir kåt..?:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Hvis jenta ikke blir kåt, kan det være vanskelig å stimulere henne slik at hun blir det, selv om det er mulig. 
Kanskje må hun arbeide med egen kåthet før dere har sex sammen? Hvis hun aldri har onanert til orgasme må hun lære seg det før dere fortsetter sammen. 
Hun må tenke gjennom hva det er som gjør at det kiler i kjønnet. Hvilke tanker, bilder kommer opp? Hun må bruke god tid på å finne ut hva som tenner henne seksuelt. Det en tenner på, seksuelle fantasier kobles gjennom nervesystemet til kjønnet slik at en blir kåt. Ingen har noe med hva man tenker på, fantaserer om, når man onanerer eller er med en partner. Tanken er som kjent fri. Man kan lage "historier" over det temaet eller konseptet en finner seksuelt opphissende. Disse historiene utvikles, og man legger til nye elementer, vinklinger som utvider den seksuelle tenningen. Det er bare ens egen fantasi som setter grenser for hva man kan dikte/drømme om/tenke på. 
Deretter må hun lære seg hvilke stimuli som skal til for at hun skal nyte onanering. Vedlagt er en del artikler som kan være til hjelp for henne og også for deg. Når hun har lært seg det, kan hun vise deg eller forklare hva du skal gjøre, også når det gjelder oralsex.
Å ha samleie uten at jenta er kåt er som oftest smertefullt. Skjeden er tørr og trang, og friksjonen fra penisen lager små rifter og sår som svir og kan blø. For at hun også skal kunne få noen nytelse av samleie, må hun først bli kåt og så beholde kåtheten under samleie. Da blir skjeden våt og utvidet og det blir plass til en penis.
Det er noen som strever med å bli kåt på grunn av stress, press, bruk av p-piller og noen har opplevd grensekrenkelser eller overgrep.
Hun kan snakke med helsepersonell på helsestasjon for ungdom. Hun kan også ta kontakt med en godkjent sexologisk rådgiver og chatte på ungdomsklinikken Sex og samfunn.  

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker dere begge alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer

Hva er en sexolog?

Hilsen sexologen, ung.no

Fra januar 2017 har en ny gruppe fagpersoner begynt å svare på spørsmål på ung.no – sexologer. Lurer du på hva en sexolog er og hva de kan svare på? Da kan du lese om det her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex