Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer meg for at jeg har hatt sex med flere gutter.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har hatt sex med søskenbarnet mitt en gang da var jeg 9 og han var 10 år . Etter jeg og han hadde sex så har jeg og han ikke snakket og jeg og han var gode venner før jeg og han fant på å ha sex. Søskenbarnet mitt bor i Russland. Mamma og Pappa prøver å få meg og han til å snakke og de skjønner ikke hvorfor jeg og han ikke vil snakke. Jeg hadde sex med en annen gutt før jeg hadde sex med søskenbarnet mitt. Søskenbarnet jeg hadde sex med han spurte meg om jeg kunne suge han så jeg sa at jeg kunne prøve så vi gikk på ett rom der ingen kunne høre oss. Etter jeg hadde prøvd å suge han så prøvde han å ha sex med meg og det gikk så vi hadde sex i 6 minutter og jeg lagde lyder under sex og da hørte foreldrene mine meg og de kom inn og såg at jeg og han hadde sex. Jeg har hatt sex med 2 gutter samtidig da var jeg 10 år og guttene var også 10 år. Foreldrene mine sier at jeg oppfører meg som en hore. Jeg tenker på alt dette ofte og det plager meg.Jeg angrer på at jeg har hatt sex med gutter

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Det er ikke uvanlig at barn og unge eksperimenterer og prøver ut seksualiteten sin. Det som kan være vanskelig er om man oppdager at det kan være ubehagelig eller det blir vanskelig etterpå. Det som også er en risiko er at som jente er at du kan bli gravid om du har ubeskyttet sex. Å ta abort kan være en psykisk og fysisk påkjenning. Det å bære fram et barn i så ung alder vil endre livet for godt og redusere valgmuligheter i livet.

Mange ser ned på de som har ,ye sex tidlig. Det kan ofte medføre baksnakking og i værste fall mobbing. Det har tydeligvis medført at foreldrene dine er skuffet over deg. De er nok også engstelige for deg. Det er kanskje viktig at du får snakket med dem om at du angrer deg og hva du vil gjøre for å unngå å havne i situasjoner du angrer på senere.

Mange synes det er godt å få snakket med noen andre om følelser og tanker rundt dette. Helsesøster er ofte en slik god person, men helsestasjonen for ungdom er også et godt sted å ta kontakt.

Legger ved noen artikler som kanskje kan hjelpe deg.

Vennlig hilsen

Familiepsykologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

- Har sex med noen som er under 16 år

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Jeg er 19 og kjæresten min er 15. Kan jeg få straff for å ha samleie med henne? Selv om vi begge gjør det frivillig.

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex