Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler ingenting når jeg masturberer

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som ikke føler noe når jeg masturberer. Med det mener jeg at jeg ikke kjenner noe når jeg runker, men jeg kjenner det godt når jeg får orgasme. Tror jeg har mistet all følelse i penishodet. Penishodet er veldig tørt, og forhuden min dekker ikke hele hodet når den er slapp, så tror hodet har blitt herdet av å gni borti bokseren min over lengre tid. Hva burde jeg gjøre, er det noe form for hjelp/medikamenter som kan hjelpe meg med dette?? På forhånd takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, gutt 15 år!

Jeg forstår at det du opplever er frustrerende for deg.

Du mener du ikke kjenner noe når du runker, men du kjenner orgasmen og det er godt.

Det kan godt hende at dette er fordi du er veldig tørr på penishodet. De fleste trenger litt fuktighet når de runker, slik at forhuden skal gli lett over penishodet. Du kan bruke spytt eller glidemiddel for å gjøre det våtere.

Det kan være lurt at du prøver å forebygge det tørre penishodet ditt. Pass på at du ikke bruker såpe når du vasker penis. Det holder å bruke vann. Det er også nok å vaske penis en gang om dagen. Hvis du følger dette vil den normale balansen på penishodet opprettholdes og det kan oppleves mindre tørt.

Hvis ikke noe av dette hjelper så vil jeg anbefale deg å ta kontakt med helsestasjon for ungdom der du bor. Her jobber det mennesker som er vant til å snakke med ungdom om forskjellig utfordringer i forhold til kropp og seksualitet.

Jeg håper dette var til hjelp for deg!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex