Hopp til hovedinnholdet

Er jeg kåt når det kiler i tissen?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Dette spørsmålet er kanskje litt rart...Men når jeg ser folk som blir bundet fast/holdt fast på et eller annet vis (armer) (både video og på ekte), så føler jeg at det kiler litt i tissen. Hva betyr det, og er jeg kåt da eller hva

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Kåthet kan føles på ulik måte fra person til person, men en vanlig måte å kjenne det på, er som en slags kiling i tissen. 

Det er ikke uvanlig at slike scener som det du beskriver, kan fremkalle kåthet. Det trenger ikke handle om at du tenner på det å bli bundet/holdt fast, men kan for eksempel handle om den nærheten som det blir mellom to når man blir holdt fast. 

Du kan jo forsøke å utforske deg selv litt mer når du kjenner denne kilingen. Kanskje kan du oppnå nytelse/orgasme om du forsøker å stimulere deg når du kjenner denne kilingen. 

Les gjerne artiklene under her.

Lykke til med utforskningen av kroppen og seksualiteten din.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex