Hopp til hovedinnholdet

Onanere på skolen?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei. jeg har en stor trang til å gå på do å runke i skoletiden, er det normalt å ha lyst til det da? er det noe jeg kan gjøre for å unngå dette?? takk mvh brage

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16 år.

Takk for spørsmålet ditt!
Du er ikke alene om å kjenne deg kåt og ha lyst til å runke i skoletiden. Noen gjør det nok også, mens de fleste venter til de kommer hjem og kan være privat og trygge på å ikke bli fersket.

Er lysten sterk kan du forsøke å avlede tankene dine, og tenke på at det venter deg noe godt når du er hjemme hos deg selv. Kanskje kan det hjelpe at du letter på trygget før du går på skolen om morgene. 
Her må du selv forsøke å finne måter som kan hjelpe deg med å avlede tankene dine over på andre ting, særlig når du føler at det blir plagsomt.

Håper dette kan hjelpe deg.
Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Lei av onaneringen?

Dorull (colourbox.com)

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for guttene