Hopp til hovedinnholdet

Endrer underlivet seg etter sex?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurte på en ting. Jeg føler underlivet mitt har forandret seg fra før jeg hadde sex til etter. Jeg føler at før var det mere «fint» men nå ser det litt annerledes ut og nesten litt «ekkelt» etter min mening. Er dette noe jeg innbiller meg eller er det faktisk sånn? Takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tror ikke at underlivet ditt har forandret seg veldig etter at du har blitt seksuelt aktiv. Etter barnefødsler, kan underlivet endre seg noe, men ikke veldig drastisk. Jeg håper at du klarer å se på hele kroppen din som noe fint, tenk deg hvor flott den er satt sammen og hvor samstemt den er. Fortsett å se på underlivet ditt som fint og prøv å legg bort tanken på at det er ekkelt, for det skal jeg love deg at et ikke er. 


Vennlig hilsen jordmor, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vulva og vagina

Jentekropp (colourbox.com)

Noen har store kjønnslepper, andre har små. Noen har kanskje ulikt fra den ene siden til den andre. Og når de små er større enn de store, eller de indre vises utenpå de ytre – da må det vel være noe galt?

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spørsmål og svar
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spørsmål og svar