Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente som liker en gutt som også er 14 år me han er en fuckboy og han og jeg snakket på mandag og da var det sånn at han ville at jeg skulle sende nudes og jeg sa nei men han maste og jeg så fortsatt nei og han ville møttes i midnatt for å ha sex og jeg så nei og han sa ta han ville ha meg og at han ville at jeg skulle være naken ved siden av han og jeg sa nei og det er ikke første gangen han har gjort de engang før også, han følgte meg før på privat brukeren min også ungollowa han meg også sendte han forespørsel om å følge mg på Main brukeren min også fjerner han den forespørselen og vi han snappet en god stund nå så jeg skjønner egentlig ikke helt hva han driver med og jeg har sendt sånn kløft bilder til han og han liker det da begynner han å svare meg og han sier at han vet at jeg vil sende nudes han ville også at jeg skulle sende så skulle han sende no tilbake og jeg gjorde det ikke altså jeg for så mange forskjellige tegn fra han og det kommer dager hvor han spammer meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar, men har vanskelighet for å forstå hva du egt spør om. Slik jeg forstår det lurer du på om han liker deg. Vanskelig for meg og si og jeg anbefaler deg å spørre han siden oppfører seg så vanskelig. Se også vedlegget for mer hjelp. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex