Hopp til hovedinnholdet

Farmor og farfar hadde sex i min seng. For en traumatisk opplevelse.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Nå som det er konfirmasjon og sånt, så har vi hatt veldig mange hjemme hos oss denne helgen. Så jeg var nødt til å låne bort rommet mitt til farmor og farfar. Når jeg skulle inn på rommet mitt i stad så viste jeg at de allerede hadde lagt seg (og jeg trodde ar de sov) så jeg gikk inn uten å banke på... Der lå de og hadde sex. Altså I MIN SENG! Hva skal jeg gjøre? Dette her er så flaut!!! For en traumatisk opplevelse.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Mange synes det er flaut og ekkelt bare ved tanken på at foreldre har sex, for ikke å snakke om å ta besteforeldrene på fersk gjerning. Det er forståelig at du synes det både er flaut og ekkelt.

Man vil gjerne ikke tenke på at besteforeldre har sex. Når man da er vitne til at de har det, og enda til i din seng kan det oppleves ganske voldsomt. Egentlig betyr det bare at besteforeldrene dine er veldig glad i hverandre, noe som er veldig positivt.

De aller fleste foreldre og besteforeldre har sex. Det er ikke bare noe ungdom gjør. Hvis du klaer å tenke at dette er naturlig og en finmåte å vise at en er veldig gald i hverandre kan det kanskje være letter å takle?

Når du selv blir voksen så vil du sannsynligvis forstå det bedre. Også det at de neppe ønsker at du må forholde deg til deres sexliv.

Prøv og gjør som ingenting. De har ikke forandret seg selv om de har sex. Vær glad for at de er glade i hverandre. Prøv og vær mye sammen med de og skap minner sammen med de. Da er ikke det siste du husker at du tok de på fersk gjerning når de hadde sex.

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Jente har fingeren i øret (colourbox.com)

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex