Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg bare pule henne?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Uhm, ja. Jeg fingra venninna mi på bussen. Jeg ble liksom kåt på henne også begynte jeg og fingre henne. Jeg vet ikke om hun ville det, men hun begynte å stønne. Så jeg tokk henne med på busstoalettet. Så fingra jeg henne mer. Jeg har lyst til å fingre henne mer og slikke henne. Men jeg vet ikke om hun er klar for noe mer. Jeg vil ikke bli sammen med henne jeg vil bare pule henne hardt og at hun skal suge meg også vil jeg klemme titsa hennes. Jeg liker henne ikke men. Jeg er så kåt. Jeg har bare så lyst. Og i dag dro jeg henne inn på handikapp doen også fingra jeg henne mer, men så ringte den inn så hun måtte gå? Skal jeg bare pule henne?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det er vanlig at man er kåt i den alderen du er i nå. Det lages masse hormoner i kroppen din og det kan ta litt tid før du får mer kontroll. Det hjelper å onanere til orgasme/sædavgang. Da går kåtheten over for en stund. Det er mange som onanerer i dusjen før de går på skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Noen onanerer oftere, andre sjeldnere. Finn ut hvor ofte du må onanere for ha mer kontroll. 
Du kan ikke bare pule venninna di. Du kan heller ikke plutselig begynne å fingre henne. Hvis en skal ta på den andres kropp skal en spørre først om det er greit, og man skal spørre om hva man kan gjøre. Hvis den andre ikke svarer er det et nei. Hvis den sier nei er det nei. Hvis personen sier ja, så kan man gjøre det man har avtalt at man kan gjøre. 
Det er viktig å be om unnskyldning hvis man har gjort noe den andre ikke ville. Hun har sine grenser og du har dine grenser.  
Du kan snakke med helsesøster om dette og andre ting du lurer på. Da får du mulighet til å lære mer om deg selv, hva du tenker, føler og mener. Når man får gode innspill og spørsmål lærer man mer om seg selv, følelsene og tankene. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex