Hopp til hovedinnholdet

Har en penis som er 13 cm i erigert tilstand, hva gjør jeg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 15 år gammel gutt som bare har en penis på 13 cm i erigert tilstand, hva gjør jeg? Kommer jenter til å hate det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 15 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Du har en helt flott penis!
Penis` størrelse er overvurdert! Forskning viser at de fleste er fornøyd med partnerens penis! "Lever et al. (2006) fant at 84% av kvinnene i sitt storskalastudie var fornøyde med partnerens penisstørrelse. ... Det kan se ut til at menn antar at kvinnen har et likt penisstørrelsesideal som han selv (Johnston et al., 2014; Tiggemann et al., 2008). Forskning påkvinnens faktiske ideal viser derimot at kvinnen foretrekker en penisstørrelse betydelig mindre enn mannen selv ... (Johnston et al., 2014)." (Borgen, 2015).
Det er bare 30 % av jentene/kvinnene som får orgasme kun ved penis` bevegelser i skjeden. De fleste må ha stimuli av den ytre delen av klitoris for å få orgasme og tilnærmet alle jenter/kvinner får orgasme ved stimuli av den ytre delen av klitoris. Da kan man undre seg over hvorfor så mange menn og unge menn er så opptatte av størrelsen på penisen.
Du kan altså helt fint ha seksualitet og samleie, uten tanke på penisstørrelsen! Les deg opp på hva jenter liker og nyter. 
i og med at du enda bare er 15 år, vil du fortsatt vokse. Mange gutter vokser til de er 18 - 20 år, avhengig av når tid de kom i puberteten. 
Nyt kroppen og kjønnet ditt! 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gratis kondomer

Holder et kondom (colourbox.com)

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex