Hopp til hovedinnholdet

onanerer mye, er bare 12år, vil ha sex med nokon og kline med

Jente 13 år
 

Spørsmål

Eg onanerer mye og eg er bare 12år og eg vil så har sex med nokon og kline med nokon og bli slikt i tissen av nokon eg vil ha ein kjereste som vil ver naken med meg er det rart når man bare er 12år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er fint at du skriver til oss. Du onanerer mye sier du. Det er fint! Det er en fin og god måte å bli kjent med kroppen din på og seksualiteten din på. Da bestemmer du også selv hva du vil gjøre ut fra hva du kjenner er godt.

Du sier du vil ha sex og at noen skal kline med deg. Det er forskjell på hvor modne jenter er i den alderen du er. Mens noen er modne ganske tidlig , er andre veldig umodne på samme alder. Dette er det kun du selv som kjenner på og kan bestemme.

Men generelt er det tidlig å skulle ha sex siden du bare er 12 år og ennå ikke tenåring. Dersom dette er noe du signaliserer til noen, kan det være at du kan risikere å bli utnyttet og at både jevnaldrende og de som er mye eldre vil ha sex med deg fordi du er"villig".

Du har en lang ungdomstid foran deg og god tid for alle opplevelser og jeg vil anbefale deg å vente en stund ennå før du har sex. Da er både du og kroppen din mer utviklet og moden.

Jeg legger også ved noen artikler du kan lese!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex