Hopp til hovedinnholdet

Får ikke orgasmer med partner.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg går rett på sak. Hver gang når jeg og min kjæreste skal ha samleie så får jeg aldri orgasme. Vi kan holde på i timer uten att det skjer noe. Samme gjelde når hun runker eller suger meg. Når jeg gjør det selv så er det ingen problem. Vet selv ikke hvorfor det er sånn. Nyter det veldig mye når hun gjør det, men ikke like mye når jeg gjør det selv. Hun selv blir frustrert over att jeg aldri kommer. Det pleier å ende opp med att jeg går på do og blir ferdig med det selv. Hvorfor kommer jeg ikke når vi har samleie eller hun runker/suger meg? Takk for svar!

Besvart 09.08.2018 12:44
 

Svar
Hei

For å få orgasmer med partner er det viktig å være i en trygg situasjon, kunne snakke sammen med partner, være godt seksuelt opphisset og få riktig stimulering. Det er også viktig å ikke tenke prestasjon, men ha fokus på kåthet, utforsking og nytelse i stedet. Stresser du med å komme så vil dette kunne stenge av for utløsningsrefleksen i hjernen.

Du skriver også at partneren din blir frustrert over at du ikke får orgasme og dette kan oppleves som press. I tillegg så kan det føre til at du presser deg selv.

En kan ha god seksualitet med partner uten orgasmer også. Kanskje dere kan dele noen seksuelle tanker og fantasier og fortelle hverandre hva dere har lyst til å gjøre og ikke gjøre. Du kan også vise partneren din hva som vanligvis skal til for at du får orgasmer alene. Du kan også prøve å onanere deg frem til en utløsning sammen med partner og ikke gå på do og gjøre det alene. 


Vennlig hilsen

Sexologisk rådgiver (NACS), Sex og samfunn, i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex