Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få kjæresten min til å ta meg på rumpa?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg visste ikke helt hva jeg skulle velge, så heg valgte sex. Jeg har en kjæreste som er 16, og selv er jeg 14. Jeg er utrolig glad i han og sånt, vi pleier å holde rundt hverandre og hooke ovs. Jeg har lyst til at vi skal ta mer på hverandre, som at han tar meg på rumpa og puppene og sånt. Hvordan skal jeg få han til å gjøre det? Også har vi planlagt at jeg skal sove hos han, og da lurer jeg på hvordan vi kal ligge å kose?

Besvart 16.08.2018 20:20
 

Svar
Hei

Så koselig at du har kjæreste. 

Er det slik at du kan spørre kjæresten din om han kan ta mer på deg? Du kan også stryke han på rumpa eller på andre intime steder. Det er en måte å invitere han til gå gjøre det tilbake til deg. 

I de fleste forhold starter man som regel med å holde hender, klemme og kysse. Etter hvert tar og føler man på hverandres kropper, først utenpå klærne, deretter innenfor. Når man kjenner seg klar for det kan man ta på hverandres intime soner.

Det vanlige er altså at en går gradvis. Jo mer trygg dere blir på hverandre jo lettere er det å bli mer intim med hverandre. 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Gå til vote

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex