Hopp til hovedinnholdet

Normalt å gå med bleier og spise barnemat når man er 20 år?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 20 år. Som liker å gå med bleier og liker å spise barnemat. Er det normalt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 20 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Hvor vanlig det er å gå med bleier og også spise barnemat tror jeg ikke det finnes noen tall på. Det er en del som liker å gå med bleier. 
Du skriver ikke noe om hvorfor du liker å bruke bleier. Det er noen som får seksuell tenning eller blir kåt av å bruke bleier. 
Seksuelt tenningsmønster dannes tidlig i livet. Hvis en (tilfeldigvis) kobler seksuell tenning med bleier, kan det oppstå et ønske eller behov for det i forbindelse med seksualitet.
En seksuell fetisj defineres som seksuell lyst forbundet med spesifikke ting/objekter eller konsepter som egentlig ikke har noe med seksualitet å gjøre. Disse objektene, slik som bleier, tenner en seksuelt. Hvis det er sånn at du blir seksuelt tent av bleier, kan det, i følge denne definisjonen, tilsi at du har bleier som fetisj. Noen må ha fetisjen tilgjengelig for å tenne seksuelt, mens andre benytter det som et ekstra middel til økt nytelse. Se artikkelen om fetisjer. 
Det er viktig at du spiser annen mat i tillegg til barnemat. I og med at du er 20 år har du et stort behov for variert og sunn mat. Barnematen kommer i små porsjoner og det må svært mye til for å dekke det daglige behovet du har for mat og ernæring. 
Hvis ikke årsaken er en fetisj, må du snakke med fastlegen om dette. Da kan det være at du vil ha god nytte av å finne en psykolog å snakke med. Fastlegen kan henvise deg til en psykolog. 


Jeg håper dette er til hjel for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex