Hopp til hovedinnholdet

Får ikke orgasme med partner. Hva gjør jeg?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Når jeg onanerer selv har jeg veldig lett for å komme, har funnet ut at jeg ikke gjør dette vis vaginal penetrering, men jeg klarer ikke å komme når jeg har sex med noen, det er ingen som har klart å fingre meg slik at jeg klarer det. Det er ikke fordi jeg ikke slapper av og jeg er veldig flink med å si i fra om hva jeg liker, mn det er så frustrerende og nesten flaut, noen av guttene jeg har vært med vil ikke gi seg før jeg før orgamse og da har jeg til slutt bare faket den. Jeg er heller ikke komfortabel med å fjngre meg selv under sex. Har du noen tips som kan hjelpe?

Besvart 19.08.2018 17:20
 

Svar
Hei
 
Bra å høre du får orgasme på egenhånd. Manglende orgasme med partner  handler om kommunikasjon, trening og det å kunne slappe av. Endel opplever som deg, at de syns det er flaut å snakke om. Som regel gir denne flauheten seg etterhvert som en blir litt eldre, får mer erfaring og blir mer sikker på seg selv og partner.
 
Det kan være vanskelig å fortelle hva som skal til for og få en orgasme, men det vil bli enklere etterhvert. Som du kanskje vet så må de aller fleste jenter stimulere klitoris for å få orgasme, enten ved å gjøre det selv, eller ved at partner stimulerer.
 
Kanskje du igjen kan instruere partner hvordan du ønsker å bli stimulert? Husk det er kun du som er ekspert på din egen kropp, og for at partner skal forstå hva som fungerer for deg, må du vise eller fortelle.
 
Legger ved noen artikler som kan være til hjelp for deg. Lykke til!

Vennlig hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex