Hopp til hovedinnholdet

Må spenne muskler i beina for å få orgasme?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en homofil mann på 20 år. I alle år har jeg slitt med å få orgasme. Dette trolig pga. lav følsomhet i penis (dette gjelder også når jeg ikke onanerer regelmessig). Spørsmålet mitt er hvorfor den eneste måten jeg klarer å få orgasme på er ved å stramme muskulaturen i beina? Jeg må med andre ord strekke ut og stramme bein og føtter for å få utløsning. Dette gjelder ved samleie så vel som ved onani. Igjennom årene har jeg forsøkt å få orgasme uten å gjøre dette, men har praktisk talt aldri lykkes. Selv etter å ta meg god tid, uten å stresse, fungerer det ikke. Dette er upraktisk og gjør på mange måter at sex med andre blir ubehagelig komplisert. Er det mulig for meg å forandre på dette, slik at jeg kan få orgasme uten å ha strake bein?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at du i alle år har pleid å spenne musklene for å få orgasme. Dette blir noe som er innøvd hos deg over lang tid. Du skriver at du har prøvd, men jeg tenker at du må fortsette å prøve og gi det litt tid.

Det kan også hjelpe å tenke at du ikke må stresse og prestere en orgasme. Du kan ha fokus på seksualitet og kåthet. Prøv å bygge opp sterk kåthet og bruk seksuelle fantasier og annet du vet du blir godt seksuelt tent av. Onaner forsiktig uten å tenke at du skal ha en orgasme og kjenn etter hva som skjer i kroppen din og i penis.

Du skriver at penis er ufølsom. Det kan kanskje være fordi du har blitt vant til en kraftig onaniteknikk. Når du onanerer så kan du også prøve en lettere teknikk og andre måter å onanere på enn det du er vant til. Du kan også utforske andre steder på kroppen som kan forsterke kåthet og nytelse.

Håper svaret var til hjelp for deg.

 

Vennlig hilsen

Sexologisk rådgiver (NACS), Sex og samfunn, i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani