Hopp til hovedinnholdet

Vi er begge redd for at jenta i forholdet er gravid

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg å partneren min 14 har hatt sex i form av fingring ronking slikking suging etc. Men vi er begge redd for at jenta i forholdet er gravid. Hun tok og ronket meg(gutt) å jeg sprutet ut. 30-60 sek senere fingret jeg henne igjen. Er den noen sjangs for at hun er gravid. Trenger svar fort. (har ikkje fått mensen til riktig tidspunkt)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du tar kontakt med ung.no

Det er ikke så uvanlig at mensen varierer de første årene, både ifht når den kommer og hvor mye man blør. Og det at hun er redd for å kunne være gravid kan også bidra til at mensen blir forsinket.

Det er liten sjangs for at man skal kunne bli gravid om man har sæd på fingrene og disse tas inn i skjeden, men det er en risiko der så det er bra at du spør og søker svar.

Jeg vil anbefale at hun tar en graviditets test tidligst om 3 uker, en slik test får dere gratis hos helsesøster på skolen, på helsestasjon for ungdom og hos Amathea. Når hun/ dere er hos helsesøster kan dere samtidig snakke med henne om prevensjon slik at dere kan slippe å være så bekymret senere.

Jeg håper dette var svar på det du spør om, legger ved noen artikler dere kan lese

Vennlig hilsen

Amathea, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mensen - sånn er det

Bind (colourbox.com)

Har du spørsmål om mensen? Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig, eller kanskje lurer du på noe om farge eller lukt eller hva menstruasjonssyklus betyr?

Les mer

Graviditetstest

Graviditetstest (colourbox.com)

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

Les mer

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Par i senga (colourbox.com)

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex