Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så kåt på en jente som er like gammel som meg

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg går i 7 klasse nå, er ett år eldre en de andre fordi jeg gikk ett år om igjen. Men det slutta nettop en skikkelig hot 05 som jeg også egt er da på skolen. Og nå får jeg skikkelig lyst på sex med henne om kveldene sitter jeg og onanerer til insta bilder av henne og later som jeg har sex med henne osv. Og hun går gjennom skolen vår på vei til hennes skole og jeg har så lyst til å kle av henne. Jeg er så kåt på henne.

Besvart 08.09.2018 13:06
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, jente 13 år!

I puberteten er det vanlig at ungdom kjenner på mange nye følelser. Det er også sånn at mange følelser oppleves sterkere enn de kanskje har gjort før. Grunnen til det er at det skjer en stor produksjon av hormoner i den alderen du er nå.

Noen av disse hormonene gjør at du blir kåt. Kåthet oppleves forskjellig, noen er mer kåte enn andre. Det å være kåt kan gå i perioder, i alle aldre. Noen ganger kjenner man på mer kåthet enn andre ganger. 

Det er fint at du bruker denne tiden til å blii kjent med kroppen din. Det er ikke noe galt i å nyte kåtheten og nyte seg selv. Det å onanere er bra for kroppen og hjernen og det gjør at du blir godt kjent med hva du liker og ikke liker i forhold til seksualitet.  

Du fantaserer om en jente som har sluttet på skolen din. Det er ingenting i veien for at du gjør det. Fantasier er noe vi har for oss selv, og hva vi fantaserer om kan ingen si er feil eller riktig. Men hvis du lurer på om du skal sette fantasien ut i livet må du tenke over om det er greit eller ikke greit. 

Det er normalt at ungdom fantaserer om sex med en annen av sammme kjønn. Det er en del av det å utvikle en seksuell bevissthet og identitet. 

Jeg håper dette var til hjelp for deg! 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex