Hopp til hovedinnholdet

Hatt sex flere ganger, svir hver gang og har null nytelse. Hva er feil?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg har hatt sex flere ganger i det siste, men hver gang svir, trodde det bare skulle svi første gangen. Er absolutt null nytelse. Vet jeg har slitt med trang forhud, og når jeg har sex så blir huden dratt mye tilbake, men er så trang at den ikke går tilbake etter å ha blitt dratt ned. Så den sitter fast ned på penisen hvis dere skjønner. Det svir når noe tar på glansen min lengere ned. Har begynt med en kortison krem som har hjulpet litt, får til å dra forhuden lettere ned uten at det svirb like mye, men forhuden bretter seg opp. Skjønner virkelig ikke hva som er feil. Jeg har ikke fått utløsning sikkelig en eneste gang under samleie. Hva er feil med meg? :(

Besvart 12.09.2018 18:36
 

Svar
Hei gutt 18 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Du har trang forhud og du skriver at den dras ned, og blir sittende fast når du har samleie. Når man har trang forhud er det vanlig at penishodet er veldig følsomt. Det er fordi det ikke er vant til friksjonen fra klær og bevegelser. Når du har samleie, er det følsomme penishodet blottet/bart/nakent, og friksjonen fra bevegelsene under samleie gjør at det svir. 
Det kan være at kondom kan hjelpe. Se artikkelen om trang forhud. 
Du kan ta ny kontakt med legen som skrev ut kortisonkremen til deg, for en ny vurdering.
Hvis du ikke har vært hos lege, må du snakke med lege. Du kan snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen din. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Kvinne med smerter (colourbox.com)

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

Les mer

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex