Hopp til hovedinnholdet

Det kommer urin ut av tissen min, og ingen sæd! Hva er galt?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg er gutt 14år. Når jeg onanerer blir jeg kår etter vært og en klar tyktflytende veske kommer ut. Vider blir denne vesken hvit å skommette deretter når jeg fortsetter begynner jeg ukontrollert å tisse. Det kommer fu*kings urin ut av tissen min, og ingen sæd! Hva er galt med meg?

Besvart 16.09.2018 12:13
 

Svar
Hei gutt 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Når du onanerer kommer det først en klar væske. Dette kalles forsats/precum og er en glatt, klar væske som har til oppgave å smøre urinrør og penishode. Når man onanerer med denne væsken, kan onaneringen føles enda bedre. 
Når den væsken som du beskriver som hvit og skummende kommer, er dette kanskje sæd? Da må du stoppe onaneringen. Da har du hatt både orgasme og sædavgang. 
Det er ikke vanlig at det kommer urin ut når man onanerer. Hvis du mener at det er dette som skjer, må du snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen din. Ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og svaret her, hvis det er vanskelig å forklare. Du kan også chatte med helsepersonell på ungdomsklinikken Sex og samfunn. Se artikkelen. 
Snakk med lege. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex