Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min finner ikke klitoris, har jeg for store kjønnslepper?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og typen min har ofte foreplay før sex. Da pleier han som oftest å fingre meg, men han finner ikke klitoris på meg. Jeg føler jeg har ganske store og lange kjønnslepper, og jeg tror klitorisen ligger bak hud som ligger foran. Derfor kan det kanskje være vanskelig å finne. Hva/ hvordan kan vi gjøre for å finne klitorisen for å få en bedre følelse?

Besvart 16.09.2018 15:33
 

Svar
Hei jente 16!

Takk for spørsmål.

Det enkleste er om du selv bruker litt tid på å bli kjent med ditt eget kjønn. Om du vet hvor klitorisen din er, vil det være lett for deg å vise det til kjæresten din. 

For å få sett hele kjønnet ditt, kan du sette deg på huk og holde et håndspeil med den ene hånden. Den andre hånden kan du bruke til å skille kjønnsleppene dine, slik at du får sett klitoris og skjedeinngangen. Her kan du lese mere om kjønnet ditt.

Kjønnslepper ser veldig forskjellig ut fra jente til jente, men uansett hvordan de ser ut, vil en lett kunne finne klitoris - så lenge en bruker litt tid på å bli kjent med kjønnet sitt. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex