Hopp til hovedinnholdet

Sår på penishodet etter samleie - hva er det?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jente på 16 år som er i et lang distanse forhold. Jeg og kjærsten min møtes omtrent hver helg og har det veldig koselig sammen, dette fører jo også med at vi har ganske mye samleie da vi først møtes... Etter jeg begynte på p-piller slik at vi har samleie uten kondom har dette endt med at han blir rød (utlsettlignende) og får veldig vondt på penishode omtrent en dag eller noen timer ett første samleie. Etter jeg har lest meg opp på nettet trodde vi først at je hadde soppinfeksjon, jeg behandlet meg for dette, men det har gjentatt seg. Je har leste videre og funnet ut at det kan være at han ikke tåler den ph verdien min eller noe slik, kan vi gjøre noe med dette? Detter som du kanskje skjønner et ganske stort problem for sex livet vårt, selv om ja sex er mer enn bare samleie:)

Besvart 29.09.2018 14:46
 

Svar
Hei

Fint at du skriver til oss på ung.no

Det er ganske vanlig at gutten blir sår på penishodet når han i perioder har hyppig samleie. Dette pleier å gå seg til etterhvert. 

Det er slik at deres bakterieflora må venne seg til hverandre, og det kan ta litt tid.

Mitt råd er at dere/kjæresten din snakker med helsestasjon for ungdom eller fastlegen, hvis det ikke blir bedre i løpet av noen uker. 

Lykke til, begge to

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Jente har smerter (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex