Hopp til hovedinnholdet

Kåt hver eneste dag. Jeg blir kåt bare en jente ser på meg i timen.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Yooo. Jeg føler meg kåt hver eneste dag. Jeg blir kåt bare en jente ser på meg i timen, jeg har lyst å ta henne med på badet å pule henne. Alle i klassen min har så store pupper. Jeg vet ikke om alle ser på meg med det sex lyste blikke eller om jeg bare forestiller meg det? Er det normalt i denne alderen å være kåt hele tiden?

Besvart 29.09.2018 15:33
 

Svar
Hei gutt 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det er vanlig å være veldig kåt i den alderen du er i nå. Det lages masse hormoner i kroppen og det kan ta litt tid før man føler at man har mer kontroll. Det hjelper å onanere til orgasme. Noen onanerer i dusjen før de går på skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Andre onanere sjeldnere, andre igjen oftere. Finn ut hvor ofte du må onanere for å få mer kontroll. 
Det er stor sannsynlighet for at det ikke er så mange som ser på deg med et sex-lystent blikk. Kan det være at du forestiller deg det eller tror de gjør det? Når man er på skolen, er man der for å lære og snakke med medelever og lærere, ikke for å gjør folk kåte. 
Det er svært viktig at du respekterer de du har rundt deg og at du respekterer grensene deres, akkurat som du skal forvente at andre respekterer dine grense. Man kan ikke bare ta med seg folk og ha sex med de. For å ha sex med noen skal man ha et helt klart samtykke. Se artikkelen om dette. 
Nyt kroppen og kjønnet ditt! 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex