Hopp til hovedinnholdet

Er det noe jeg kan gjøre for å få orgasme uten å ha sex med en annen?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har veldig lyst på sex har en rar følelse nederst i magen ofte, tror jeg er VELDIG VELDIG KÅT Hvis jeg ligger i senga begynner jeg å gjøre sex bevegelser og får veldig lyst på orgasme så da søker jeg opp SEX lyder og porno/penis og folk som slikker hverandre. Så henter jeg hårbørste og andre ting som store agurker og de er ofte veldig store! Jeg tar av meg klærne og later som jeg har sex gjlr forskjellige posisjoner kliner med veggen er ganse myk så slikker meg litt! Suger ofte på forskjellige ting å! Ja d r ille! Men jeg klarer ikke begrense meg! Tanken på at jeg må vente mange år før jeg sikkert får ha sex er ille! Er d noe jeg kan gjøre for å få orgasme uten å ha sex, eller andre ting jeg kan gjøre for å oppnå mine behover? Håper på svar!!! Jeg er jævlig kåt når jeg skriver dette, står inntil veggen naken med en agurk med diameter på 7cm oppifitta og suger på en hårbørste! D r slim overalt meg og mobilen min er glatt av alt slimet. Har sex lyder på fullt og roper!!!!

Besvart 14.10.2018 07:59
 

Svar
Hei jente 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det er fint at du nyter og utforsker kroppen og kjønnet ditt. 
Det er vanlig at man er kåt i den alderen du er i nå. Det lages masse hormoner i kroppen og det kan ta litt tid før man føler at man har mer kontroll. Det hjelper å onanere til orgasme. Da går kåtheten over for en stund. Finn ut hvor ofte du må onanere for å få mer kontroll. Noen onanerer i dusjen før de går på skolen, når de kommer hjem og før de sovner. 
Den letteste måten å få orgasme på er ved stimuli av den ytre delen av klitoris. Det er denne delen av kjønnet som er mest følsom. 
Når man onanerer stryker man eller gnir fuktede/våte fingre mot ytre del av klitoris. Noen synes det er vondt å berøre rett på klitoris og stryker derfor rundt selve tuppen. For at berøringen med en finger skal føles godt kan du ta litt spytt på fingeren, eller hente ut slim/skjedesekret når du er blitt våt i skjeden. Da blir det glatt og føles godt. Noen former to fingre som i en V og stryker på begge sider av ytre klitoris samtidig. Noen synes det er deilig å onanere kraftig og intenst, mens andre igjen foretrekker mer varsom stimulering. Noen liker å berøre andre steder på kroppen samtidig, mens andre igjen fokuserer på klitoris alene. Prøv deg fram.
Orgasme merkes som gode, rytmiske sammentrekninger i klitoris/og eller skjede. Noen kan også kjenne sammentrekningene i andre deler av kroppen; mage rumpe, lår etc. Når man får orgasme merker man at hjertet slår raskere, man puster tyngre/og eller holder pusten noen sekunder, noen svetter, brystknoppene blir harde, brystene blir større og huden på hals og bryst kan bli rødlige
Fortsett å nyte og utforske kroppen og kjønnet ditt. Da blir du trygg på hva du liker og nyter. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesøster/sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex