Hopp til hovedinnholdet

Kan en få en orgasme etter bare 1-2 minutter?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg har i det siste begynt å onanere, og bruker strålen fra dusjhodet til dette. Problemet er at jeg ikke skjønner om jeg får orgasme eller ikke. Fordi bare etter 2 minutter føles det ut som jeg ikke «klarer mer» eller jeg blir rett å slett for kilen at om jeg prøver mere kiler det bare. Men man kan vell ikke få orgasme på 1-2 minutter? Jeg vet ikke om det i hele tatt er orgasme. Det eneste jeg vet er at jeg syntes det er digg men det kiler bare å fortsette så da sier jeg meg bare fornøyd å stopper.

Besvart 26.10.2018 08:36
 

Svar
Hei jente 15!

Takk for spørsmål.

Det er fint mulig å få en orgasme etter å ha onanert i 1 - 2 minutter. Noen ganger kan det ta kortere tid, andre ganger lengre. Måten en onanerer på vil også kunne påvirke hvor lang tid det tar. 

Noen ganger kan en orgasme kjennes som en liten, intens kiling som går raskt over. Andre ganger gir den sterkere følelser som bølger gjennom hele kroppen og varer lengre. Det er godt mulig du har hatt orgasme, men det kan også hende at du har sluttet rett før en orgasme. Du har uansett hatt det deilig!

Det du kan sjekke ut, er hva som skjer om du fortsetter å bruke dusjstrålen. Du kan også variere i måten du onanerer på. Les gjerne mere om det i vedlagte artikler.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver Sex og samfunn - i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex