Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg onanere i innkjøringen vår, slik at noen kan se på?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Halo. Jeg har noen spørsmål. Når jeg er kåt og skal fingre, liker jeg å gjøre det sånn at noen plutselig kan se meg. Pleier å gjøre det ute i innkjøringen våres da jeg er hjemme alene. Da kan bilene som kjører forbi på veien se meg. Gjorde det en gang midt på dagen da det kom masse biler. Er det lov ettersom jeg bare er 13år? Når jeg onanerer liker jeg også å ha noe i rumpa. Bruker som regel en 0,5l flaske. Har gjort det i over ett år. Men leste at det kunne være farlig. Er det farlig?

Besvart 26.10.2018 08:59
 

Svar
Hei jente 13!

Takk for spørsmål.

Det er lov å onanere og å være naken utendørs, men ikke om noen kan reagere på det eller synes det er ubehagelig. Å onanere i innkjøringen deres, er typisk noe som en kan reagere på og som kan føre til straff om det blir meldt til politiet. 

Du lurer på om det kan skje noe om du bare er 13 år. Da er en under den kriminelle lavalderen og kan derfor ikke få vanlig straff. Men, det betyr ikke at det ikke skjer noe. For eksempel vil foreldrene dine vil bli informert og en vil få oppfølging av barnevernet over en periode. Det betyr også at politiet vil vite hvem du der og hva du har gjort. Til sammen kan dette bli ubehagelig for en.

En kan godt bruke noe i rompa samtidig som en onanerer. Noen bruker en finger, dildo, grønnsaker eller flasker. Det viktige er uansett at en ikke bruker makt når en skal ta noe inn i rompa og at det ikke må være noen skarpe kanter som kan skade rompa innvendig. Bruker en tid og er forsiktig, vil det ikke skade noe, men heller gi nytelse. Les gjerne mere om analsex i artikkelen som er vedlagt.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver Sex og samfunn - i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex