Hopp til hovedinnholdet

Prøvde meg på ei venninne

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei; eg satt på rommet mitt og runket, så kom d en veninne inn på rommet. mamma slapp hun inn eller noe. eg glemte og låse. så kom hun inn og såg meg. hun såg ganske kåt ut. så eg prøvde meg jo. naken... d gikk ikkje bra. hun gikk igjen. blokket meg på snap. og alt går til helvette. ka gjør eg. vill ikkje på skolen. tenk om hun har sagt det til noen. ka gjør eg?

Besvart 01.11.2018 00:22
 

Svar
Hei

Så uheldig at du fikk besøk på rommet når du runket og hadde en privat stund for deg selv. Sannsynligvis ble den situasjonen vanskelig for dere begge.

Du beskriver at "du prøvde deg". Kanskje hun opplevde at du ikke respekterte hennes grenser? At du ikke sjekket ut godt nok hva hun ville? At situasjonen ble annerledes enn hun hadde forestilt seg? 

Du kan ikke stoppe henne fra å si det som skjedde til andre. Men si gjerne i fra om at du er skamfull og ikke vil at andre skal få vite om det som skjedde. Du kan gjøre noe nå for å vise at du bryr deg. Vis at du ønsker å ta ansvar for det du gjorde. Si gjerne at du er lei for det som skjedde og at du ikke ønsket å gjøre noe som ble vanskelig for henne. De fleste ungdommer onanerer, og hun skjønner kanskje at det ikke var så greit for deg at hun kom inn på rommet ditt når hun kom. Du kan si at du angrer på at du ikke låste døren og passet bedre på. Hun burde kanskje banket på? Sånn at du fikk muligheten til å styre når noen kunne komme inn på rommet ditt? Si også at det ikke var meningen å presse henne til noe hun ikke ville. Si at det som skjedde er vanskelig for deg, og at du forstår om det også er vanskelig for henne. Spør eventuelt om hvordan hun opplevde situasjonen.

Det kan være vanskelig å snakke om en slik hendelse. Men sannsynligvis blir det lettere etterpå om du tar initiativ til en prat. Det er uansett lurt å snakke med noen. Ring gjerne en anonym hjelpetelefon. For eksempel Korspåhalsen. Snakk eventuelt med helsesøster på skolen eller en annen du stoler på og har tillit til. Mange gjør noe de tenker er flaut og vanskelig innimellom. Prøv å legg det som skjedde bak deg og tenk over hva du har lært. Bruk den erfaringen til tenke over hvordan du kan unngå og komme i en liknende situasjon igjen. Se også vedlagte artikler.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer

Å be om unnskyldning

Unnskyld på mobil (ung.no)

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani