Hopp til hovedinnholdet

Får vondt i tissen nede med blære og sædlederen etter jeg har kommet.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Av og til når jeg onanerer får jeg ondt i tissen nede med blære og cæd lederen etter jeg har kommet. Jeg begynner som regel å kjenne det en halv time sener. Det varierer veldig hvor lenge smertene varer. Er dette normalt?

Besvart 07.11.2018 16:17
 

Svar
Hei gutt 16 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det skal ikke være vondt å onanere eller etterpå. Du må snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen din. 
Hvis du har hatt ubeskyttet seksualitet må du teste deg for seksuelt overførbare infeksjoner (SOI)/kjønnssykdommer. Det kan du gjøre på helsestasjon for ungdom eller hos fastlegen. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Klamydia - fakta

Klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex