Hopp til hovedinnholdet

Kan en jente få orgasme hvis en gutt har 8 cm lang penis?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 15 år og går i tiende klasse. Jeg lurer på om en jente kan får orgasme hvis en gutt har 8cm lang penis. Dette tror jeg er et stort problem men er det grunn til bekymring

Besvart 12.11.2018 17:45
 

Svar
Hei gutt 15 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Ei jente kan helt fint få orgasme under samleie om penisen er 8 cm lang, dette hvis hun er blant de 30 % av jentene som får orgasme kun ved penis` bevegelser i skjeden. Den letteste måten å få orgasme på er ved stimulering av den ytre delen av klitoris, også når man har samleie. Da kan man undre seg over hvorfor så mange menn og unge menn er så opptatte av størrelsen på penisen. Se artikkelen om ikke å få orgasme når man har samleie, for mer informasjon.
Penis` størrelse er overvurdert! Forskning viser at de fleste er fornøyd med partnerens penis! "Lever et al. (2006) fant at 84% av kvinnene i sitt storskalastudie var fornøyde med partnerens penisstørrelse. ... Det kan se ut til at menn antar at kvinnen har et likt penisstørrelsesideal som han selv (Johnston et al., 2014; Tiggemann et al., 2008). Forskning på kvinnens faktiske ideal viser derimot at kvinnen foretrekker en penisstørrelse betydelig mindre enn mannen selv ... ) (Johnston et al., 2014)." (Borgen, 2015).
Les deg opp på hva jenter liker og nyter, hvis det er jenter som er potensielle partnere. 
Du kan også snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen din med tanke på hvor langt du er kommet i pubertets-utviklingen. 
Nyt kroppen og kjønnet ditt!


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Jente: -Får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex