Hopp til hovedinnholdet

Er jeg jomfru hvis jeg har hatt en dildo inni meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Er jeg jomfru hvis jeg har hatt en dildo inni meg? Eller må det være penis som er inne for at man ikke skal være jomfru lenger?

Besvart 12.11.2018 23:15
 

Svar
Hei jente 15!

Takk for spørsmål.

Den som bestemmer om du skal kalle deg jomfru eller ikke, er kun du selv. Ingen kan merke om du har hatt verken en dildo eller en penis inne i skjeden. Skal du ha samleie med en gutt, så vil ikke han kunne merke noe til om du har brukt dildo eller om du har hatt samleier. Det samme gjelder om du skal til lege og undersøke skjeden din - legen kan ikke si ved å titte inn i skjeden din om du er jomfru eller ikke.

Det er mange som tror at jenter har noe inne i skjeden som kan avsløre om de har hatt sex. Stort sett alle har hørt om jomfruhinnen, men det som blir fortalt om den stemmer ikke. Les derfor den vedlagte artikkelen "Myten om jomfruhinnen."

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver Sex og samfunn - i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Myten om jomfruhinna

Truse (colourbox.com)

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex