Hopp til hovedinnholdet

Runke med kondom

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei er gutt 16-åring og prøvde å runke med en kondom for ikke så veldig lenge siden, men alt som skjedde var at kondomen gikk under forhuden(mellom forhuden og penishodet) hvorfor skjer dette og er dette normalt?

Besvart 22.11.2018 19:19
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å svare sikkert på det du spør om når jeg ikke har sett hva som skjedde når du runket. Men jeg kan tenke meg at du kanskje var litt "tørr" på hendene slik at du fikk "for godt grep" om kondomen?

Kanskje du bør prøve å ha rikelig med glidekrem eller olje på hendene når du runker med kondom på penis? Det er lurt å bli kjent med hvordan kondom fungerer, så fint at du bruker det. Se også vedlagte artikler.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om forhuden

Gutt sitter på do (colourbox.com)

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kondom

Fakta om kondomer (ung.no)

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex