Hopp til hovedinnholdet

Tissen min er 7 cm stiv. Kan det ha noe med at jeg har et syndrom?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg har en veldig liten tissefant ikke akkurat en elefant men nok ordspill nå jeg er faktisk veldig morsom men nokk om det. Problemet mitt er at tissen min ikke blir støre en 7 cm i stå dette har gjort at mange jenter baksnakker meg. Kan det at jeg har downs noe med det og gjøre

Besvart 26.11.2018 11:14
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Jeg vet det er enkelte syndromer der penis størrelsen blir nevnt. Har dessverre ikke klart å finne noe spesifikt om det for ditt.
Det er ikke greit at noen fleiper om kroppen vår. Vil du diskutere det med noen, kan du snakke med helsesøster på skolen du går.
Vil du snakke med noen anonymt kan du ringe til: Røde Kors hjelpetelefon for barn og ungdom, tlf: 800 33 321 her møter du voksne som har tid og lyst til å lytte og snakke med deg, helt anonymt. De som svarer på telefonen er vant til å snakke med barn og unge. Du kan snakke med hjelpetelefonen om alt, enten du er glad, trist, redd, lurer på noe eller du trenger hjelp. Åpnet hver mandag til fredag kl 14.00-20.00. Du kan også ta kontakt over nett. Nettside: www.korspahalsen.no  
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Nedsatt funksjonsevne og sex

Foto: Brian Cliff Olguin/Unge funksjonshemmede,Jegelsker.blog.

Kroppen fungerer ofte litt annerledes når man har en funksjonsnedsettelse eller en kronisk sykdom, men følelser og tanker om sex og forelskelser har de fleste mennesker til felles.

Av ungefunksjonshemmede.no

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex