Hopp til hovedinnholdet

Usikker på å treffe en fra tinder. Er klar for sex, men kjenner han ikke.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Har snakket med en fyr på tinder, han spurte om jeg ville komme til han! Han bor ikke langt unna. Forrige uke var jeg hos en veninne, også sendte han meg en snap om at han kunne hente meg! Og på snappen var det bilde av parkeringsplassen utenfor huset der jeg var hos venninne min! Var litt skummelt, ble ganske stressa! Men vil møte han fordi jeg vil miste jomfrudommen, tenker det er best å møte han etter en fest fordi da blir det ikke så klient + at da kan han hente meg! Jeg er hjemme alene i helgen så tenker å spørr han om å finne på noe! Men kjenner han jo egentlig ikke så godt, vet ikke om det kan bli kleint! Så er litt usikker på om jeg skal spørre! Å føler meg egentlig ganske klar for sex, selvom det er første gangenk! Er bare redd det kommer til å gjøre vondt, fordi jeg prøvde å bruke den største tampongen å det gjorde veldig vondt i starten, å jeg har hørt at om man syntes det gjør vondt er man ikke klar for sex? Tror jeg er veldig trang, så vet ikke?

Besvart 23.11.2018 19:36
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Her tenker jeg det er viktig at du føller mavefølelsen din. Jeg synes jeg kan lese en del usikkerhet i forhold til kjennskapet til han.
Vil han være sammen med deg kan han vente til dere er kjent og begge er klare for sex. 
Det å være klar for sex med et annet menneske er fint. Det er og viktig at en føler det er riktig person en debuterer med. En du er trygg på at dere sammen kan bruke tiden dere trenger for at du skal være klar for en debut som du aldri vil få gjøre på nytt. 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex