Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil ikke ha sex, er det ok å voldta henne eller være utro?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er en gutt på 14 år og bruker og ha sex med kjæresten min, men nå har vi det vansklig ilag så hun vill ikke ha sex med meg... jeg har spurt om vi kan ha det men hun sier bare ikke nå, jeg begynner og bli sexuelt frustrert og vurderer utroskap eller og voldta henne. kan dere hjelpe meg før jeg gjør noe jeg kommer til og angre på.

Besvart 04.12.2018 11:13
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Når en er midt inne i puberteten slik som du er nå, er det ikke uvanlig eller rart at en kan kjenne seg kåt. Noen forklarer det som om kroppen koker av kåthet og en kan kjenne seg kåt stort sett hele tiden. Enkelte ganger forstår en hvorfor en blir kåt, andre ganger virker det som om det bare skjer av seg selv. 

Du forteller at kjæresten din ikke vil ha sex med deg siden dere har det vanskelig. Dette er ikke noe rart eller uvanlig. Kjenner en seg ikke bra eller kanskje ikke liker den andre, blir sex en negativ og dårlig opplevelse. Bruk av vold er ingen god løsning og kan i tillegg gi deg svært mange problemer i tillegg til å ødelegge alt når det gjelder forholdet til kjæresten din. 

Løsningen for deg, er å snakke med kjæresten din, finne ut hvorfor dere har det dårlig og løse det. Noen ganger får en det til selv, andre ganger kan det være ok å snakke med noen. Helsesøster på helsestasjon for ungdom i kommunen deres er fin å snakke med. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver Sex og samfunn - i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex